Моменти от Интерфуд & Дринк 2019; Златен медал за Масло от Бял Трън

Между 6-9 ноември 2019г. се проведе поредното международно изложение в Интер Експо Център, София – Интерфуд & Дринк.

Силтона ЕООД взе участие като изложител с продуктите от Бял Трън.

 

Събитието се открояваше със своята пъстрота откъм вкусове и аромати. Неразделна част от представянето бяха дегустациите, които допринасяха за вкусната атмосфера. Безспорно имаше какво да се види и какво да се опита. 

Сирена, меса, българска лютеница и разядки, вино и шоколад… Отвсякъде се сипеха изкушения на познати и непознати продукти.

Нашето предложение –  Масло от Бял Трън и смляно кюспе от Бял Трън (брашно), освен че беше новост на българския пазар, се открояваше със здравословните си и полезни свойства.  За разлика от досегашните ни изяви, представихме продуктите ни в нови стъклени бутилки и различни разфасовки.

Посетителите на изложението имаха възможност да дегустират нашият продукт на място. Те се запознаха с екипа на Силтона и получиха информация директно от производителя.

На втория ден от изложението комисия  от специалисти тества вкусовите качества на редица продукти и номинира някои от участниците за златен медал.

На следващия  ден се проведе церемония по награждаване, на която на одобрените бяха връчени златен медал и диплом за качествен и оригинален продукт. Сред  наградените бяхме и ние, Силтона ЕООД, за продукта Масло от Бял Трън.

Не можем да опишем своето вълнение и благодарност. Радваме се, че нашият продукт е оценен и благодарим на вас, нашите клиенти, които ни подкрепяхте и продължавате да го правите.

За напред обещаваме да предлагаме все така качествено и най-вече здравословно допълнение към вашата трапеза – Масло от Бял трън.

Благодарим Ви и бъдете здрави!
Силтона ЕООД
автор на статията Стела Кадиева

Вашият коментар